Operació sortida

  0
  Drama.jpg

  17/07/2016 – Ousmane Drame i Demond Mallet no continuaran vestint la samarreta del Divina Seguros Joventut.

   

  Abans de començar a concretar fitxatges, el Divina Seguros Joventut ha obert un període de reformulació de l’equip que va acabar la temporada 2015-2016. Després que Llovet decidís marxar a l’Obradoiro buscant nous reptes i de l’adéu de Nikolic (Buducnost), la Penya ha negociat la desvinculació de dos jugadors.

   

  Ousmane Drame, pivot rookie que el curs passat va acreditar una mitjana de 6.9 punts, 4.1 rebots i 6.7 de valoració en 17 minuts per partit no continuarà a Badalona. Drame va signar un 1+1 quan va arribar al club i el Joventut ha decidit executar la clàusula que tenia per tallar-lo.

   

  Demond Mallet, per la seva part, tampoc continuarà. El base de 38 anys (,5 punts, 1,5 assistències i 6,5 de valoració en 21 minuts) va acabar la temporada a un bon nivell i vol continuar jugant.

   

  Amb el Divina Seguros tenia signat un any de tècnic, però no compta amb la titulació necessària. El doble zero s’acomiada després de quatre cursos a Badalona, lloc on hi ha deixat empremta. Ara, al despatx de Jordi Martí cal concretar el futur de Ventura (sense contracte) i Agustí Sans (amb contracte).