Ningú aguanta el seu ritme (3-0)

0
    53
    DSC_0082 copia.JPG

06/11/2016 – El Seagull goleja el Porto Cristo i passa a liderar en solitari la classificació del grup III de la Segona Divisió Femenina.

A excepció d’un empat davant el Levante Las Planas (1-1), única ‘taca’ en l’expedient badaloní, el Seagull continua passant per sobre de tots els rivals que troba en el camí. La visita del cuer de la categoria a Montigalà se saldaria amb la tònica habitual d’aquest curs: golejada, porteria a zero i bon joc.

El triomf sumat pel conjunt de Jordi Ferrón contra el Porto Cristo és el vuitè en nou partits (3-0) i suposa el sisè cop que el bloc badaloní és capaç de deixar la porteria a zero.

El domini exhibit davant la formació balear seria absolut i no tindria cap pausa al llarg dels 90 minuts. El Seagull inquietaria la porteria de Ceci gairebé des del xiulet inicial, amb dues arribades de Yosse (2’) i Carol (8’) que estarien a punt de suposar el primer gol del partit.

Després d’un mal refús defensiu en un córner i de la posterior rematada de cap de Bárbara (10’), única jugada perillosa del Porto Cristo en tot el xoc, les gavines trobarien el premi esperat i s’avançarien en el marcador. Pascu, aprofitant una bona diagonal a l’espai, superaria la sortida de la portera visitant amb molta tranquil·litat per definir a plaer (12’).

Al 25’ arribaria la mala notícia de la jornada per les de Badalona. Sara Serna faria un mal gest amb el genoll i hauria de ser duta a l’hospital en ambulància, evidenciant molts símptomes de dolor. La lesió de la davantera deixaria el Seagull una mica despistat, però inclús així les de Ferrón podrien haver marcat més gols. Les opcions de Yosse (26’) i Pascu (31’), no anirien ben dirigides.

Sentència fàcil

El pas pels vestidors semblaria anar-li de meravella a les gavines, ja que en només dos minuts podrien deixar l’encontre totalment sentenciat. Yosse (50’), rematant de cap a la sortida d’un córner, i Pascu (52’), definint des de l’interior de l’àrea, trencarien el partit definitivament només començar el segon acte (3-0).

Malgrat gaudir d’un gran avantatge, el Seagull continuaria atacant, veient com li anul·laven dos gols per fora de joc. Al final, victòria còmoda per un equip que es queda sol al capdavant de la classificació.

L’empat del Barça ‘B’ contra el Collerense (2-2) deixa les de Badalona líders (25), a dos punts del segon i a set del tercer, l’AEM (18). El camp del Son Sardina és el pròxim escenari on el Seagull haurà de jugar. De moment, al conjunt de Jordi Ferrón no està trobant ningú que li aguanti el ritme.