Ningú vol guanyar

0
    62
    IMG_0925.JPG

21/10/2014 – Els 4 equips badalonins de Copa Catalunya han perdut el seu partit aquesta jornada. Massa complicat pel Sant Josep al final i Minguella, Círcol i Natzaret pateixen per imposar el seu joc.

El Sant Josep perd a casa del líder

El Sant Josep es queda sense premi  en una de les pistes més complicades del grup, la dels Lluïsos.

Els parroquials van dominar durant 35 minuts de molt bon bàsquet: defensa quasi perfecta que impedia la circulació de pilota del rival, control del rebot defensiu i encert exterior gràcies al joc en equip.

El bon joc es va reflectir en una diferència de 13 punts 40-53, però quan els locals es va veure per sota al marcador van pujar la intensitat amb certa permissivitat.

Amb el partit per decidir, dos desajustos en defensa del Sant Josep acompanyats d’algunes decisions arbitrals dubtoses van suposar el 74-69.

Els 17 punts de Xavi González o els 20 de valoració de Borja Benito no van ser suficients.

Tot i la derrota, satisfacció dels grocs pel paper que van fer en una pista amb condicions molt difícils on és complicat guanyar.

La Minguella afluixa en defensa i perd el derbi

La falta d’encert i una defensa menys intensa del que és habitual van marcar la derrota de la Minguella en el derbi contra l’Ubsa.

Els blaus visitaven can Ricart amb les baixes importants de Valle, Orlando i Esteve, fet que obligava a la resta de l’equip a multiplicar-se per guanyar el partit.

Tot i que van començar encertats, de seguida van cedir la iniciativa als de Sant Adrià. Sense control del rebot i una mala defensa individual, els locals van aprofitar per anotar més de 20 punts a tots els quarts.

Als de Pere Garcia els va costar fer una bona circulació de pilota i l’Ubsa va obrir una escletxa de 12 punts.

L'equip va millorar el treball defensiu, amb defenses alternatives que els van permeten acostar-se al marcador. Però al moment decisiu, després d’un temps mort a falta de 2 minuts, la Minguella va encaixar un parcial de 6-0 que va acabar amb les opcions de guanyar (88-78).

La derrota contra l’Ubsa va demostrar que l’equip ha d’estar al 100% per poder guanyar. Dissabte a casa i contra El Vendrell, els de Pere Garcia intentaran recuperar sensacions i passar pàgina d’un dels pitjors partits de la temporada.

El Círcol no troba l’encert

El Círcol només va sentir-se còmode als primers minuts de partit. Però ja al primer quart,  tres triples consecutius del Castellbisbal van afectar mentalment l’equip.

Els de Francesc Castellet van fallar tirs fàcils sota cistella que rematava el rival amb contraacts. Només van anotar 9 punts al segon quart i la diferència al descans era de 12 (34-22).

El descans no va tallar les males sensacions del Círcol i de nou al tercer quart només va anotar 9 punts, mentre que el rival marxava de 22 punts. Àlex Medio amb 14punts intentava reduir diferències però es va quedar massa sol.

A l’últim quart la imatge va canviar però quan el Círcol es va posar a competir ja era massa tard. Tot i que es van acostar a 13 punts, el Castellbisbal ja tenia el partit controlat i va saber gestionar la diferència (65-47).

El proper partit serà un derbi contra l’Ubsa, diumenge a les 17.45 a La Plana. Serà també el dia de la presentació de tots els equips del club.

El Natzaret, sempre a remolc

El Sant Andreu de Natzaret no va poder guanyar el dia de la presentació dels equips del club. Sempre va anar per darrera al marcador amb problemes per anotar.

L’equip es va trobar un Grup Barna molt inspirat en atac al primer quart (8-22). Tot i els problemes de lesions i jugar només amb 8 jugadors del primer equip, els de Víctor Carrasco van poder aturar l’encert ajustant més les línies. Al descans  25-34.

A la represa, un parcial de 5 a 0 va posar al Sant Andreu dins el partit però els visitants van reaccionar i van tornar a agafar avantatges de 10 punts.

Tot i els baixos percentatges el marcador és 64-68 a falta de 3 minuts. Però el Natzaret falla el triple per posar-se a un i el Grup Barna sentencia amb un Marc Maldonado que va fer molt mal a la pintura amb 23 punts.

Al final, 65-76. Toca recuperar sensacions i recuperar lesionats. El proper partit, dissabte a les 18h a la pista del Ramon Llull.