Nacho Llovet torna amb el grup

  0
  DSC_0321.JPG

  21/10/2014 – El capità del FIATC Joventut torna a treballar amb l’equip després de ser baixa en els primers tres partits de lliga de la temporada.

   

  “A finals de la setmana passada ja vaig començar a fer més coses. Ja vaig poder córrer i fer exercicis d’intensitat. Estic bastant bé”, explicava un Nacho Llovet que ahir no va tenir festa i es va dedicar a entrenar “al màxim tot sol”. “La idea és reincorporar-me a l’equip avui i tornar a la normalitat”, comentava el pivot abans de la primera sessió conjunta de la setmana.

   

  Allunyant de la pista, Llovet ha vist “molt bé” al FIATC Joventut. “Hem guanyat dos partits i l’altre dia vam estar a punt de vèncer a Madrid. Tot sabem que això és molt difícil. S’està veient una Penya sòlida en defensa i amb ganes en atac”, apuntava el capità.

   

  Nacho Llovet reconeixia tenir ganes de “tornar a la pista i sentir què és guanyar un partit oficial amb ells. Espero que pugui ser aquest cap de setmana”.

   

  Parlant sobre el pròxim duel contra el Rio Natura Monbus, Llovet comentava que la dificultat serà màxima. “No és el primer partit a casa i no hi haurà aquesta pressió. Serà igual de difícil. En els últims anys, l’Obradoiro ha estat un rival que sempre ens ha costat a casa, i a la seva pista hem tingut molts problemes”, reflexionava el pivot verd-i-negre.

   

  Patint des de casa

   

  Abans d’iniciar el primer entrenament de la setmana, Llovet explicava com va viure el Real Madrid – FIATC Joventut com a espectador. “De vegades als equips grans transmeten aquesta la sensació que els costa entrar en joc i que després s’hi posen. Quan vaig veure que ens posàvem nou punts per sobre a falta de cinc minuts, vaig pensar: això no s’escapa”, afirmava el capità.

   

  “Després va aparèixer Rivers, fent bàsquets increïbles, i jo vaig començar a patir moltíssim des de casa. L’equip pot marxar amb el cap ben alt, tot i que es va escapar una gran oportunitat; igual que l’any passat contra el Barça a l’Olímpic”, recordava Llovet com a clau de la derrota verd-i-negra.