Nit de gospel i clàssics en el segon concert de ‘Notes Solidàries per Badalona’

  0
  MENARINI_GOSPEL_2018_L1010318_Reducida.jpg
  L’Auditori de Barcelona va acollir dimarts una nit plena de solidaritat i de música gospel en el segon concert “Notes solidàries per Badalona”, promogut pel Grup Menarini. Més de 1.600 persones van poder gaudir de la música del Cor de Gòspel Sant Cugat. Els fons recaptats en l’esdeveniment aniran destinats als projectes de la Fundació Ateneu Sant Roc i de la Fundació Institut Guttmann, tots dos referents del treball social i sanitari de la ciutat de Badalona.
  El Cor de Gospel Sant Cugat, dirigit per Erwyn Seerutton, va oferir un concert espectacular a través d’un repertori de composicions originals del gospel i espirituals negres, un programa vibrant i singular dissenyat amb motiu del seu desè aniversari. En aquesta ocasió, el públic assistent també va poder gaudir de l’actuació especial del cantant de afrosoul Emmanuel Pi D’job, artista internacional i finalista del programa de televisió The Voice a França. Al llarg del concert, el Cor de Gòspel Sant Cugat i Emmanuel Pi D’job van oferir versions de grans clàssics com The Storm is Passing Over, The Preacher o el clàssic Oh, Happy Day!
  El General Manager Grup Menarini, Salvador Pons, va declarar que “Badalona és la ciutat que acull la nostra seu des de fa més de 45 anys i, com a empresa socialment responsable, organitzem aquest esdeveniment per donar a conèixer la feina que duen a terme aquestes entitats”.
  Tots els fons recaptats es destinaran als projectes socials i sanitaris que tant la Fundació Ateneu Sant Roc com la Fundació Institut Guttmann desenvolupen per millorar la qualitat de vida de les persones de Badalona.