No és suficient (58-77)

0
    27

25/02/2016 – El FIATC Joventut perd el derbi júnior contra el FC Barcelona Lassa, veient-se castigat per les fases de gran inspiració dels blaugranes.

En el partit avançat de la novena jornada d’aquesta segona fase de la lliga, el FC Barcelona Lassa es presentava al Palau Olímpic per enfrontar-se a una Penya que venia de patir la qualitat del gegant egipci Ahmed Khalaf, pivot del Bàsquet Manresa (79-77).

Seguint la tònica habitual d’aquesta temporada, el bloc de Dani Miret no seria capaç de derrotar l’etern rival, equip dotat de més armes per proposar un joc més constant al llarg dels 40 minuts de cada partit.

El júnior del FIATC Joventut realitzaria una gran sortida de primer quart (13-15), però les prestacions verd-i-negres farien aigües durant el segon període. El Barça, sempre disposat a castigar les desconnexions badalonines, completaria un parcial de 3 a 14 que li facilitaria molt les coses.

Després d’una primera meitat més dominada pels visitants (26-38), la Penya buscaria la reacció, calcant l’inici de partit que l’havia dut a igualar el potencial de l’etern rival. Al final, però, un nou parcial en contra acabaria arribant, en aquest cas un 0 a 9 que faria augmentar les diferències (41-57).

Gaudint del control total del resultat, el FC Barcelona Lassa sabria mantenir a ratlla els intents de reacció proposats per la Penya, certificant un triomf de prestigi a l’Olímpic (17-20).

Per part local, els 12 punts de Joel Parra i els 11 de Nenad Dimitrijevic serien el més destacat a les files verd-i-negres. Després d’aquesta derrota, el FIATC Joventut veu com el seu balanç de resultats s’iguala (4/4). Diumenge (19:30h), a la pista del Cornellà, cal buscar la reacció.