No fallen i passen a les semifinals contra el Barça d’Hezonja (77 a 88)

0
    41

06/01/2013
    Nogués (25 punts i 7 rebots) va ser clau per derrotar l'Olimpija. La semifinal catalana serà a les 9:30

La Penya no va fallar i es va classificar per jugar les semifinals en vèncer l'Olimpija de Ljubiana.
    Els verd-i-negres van demostrar tenir més ofici per jugar contra rivals de la seva entitat i van dosificar molt bé els avantatges que van aconseguir.

Després d'un primer quart igualat (16 a 17), els de Paco Redondo van obrir una escletxa punt a punt des de la defensa col·lectiva, aprofitant les pilotes que forçava perdre a l'Olimpija (38 a 46).
    Aquest va ser un coixí suficient, que la Penya va saber administrar perquè va seguir sumant amb fluïdesa gràcies a Nogués, que va acabar amb 25 punts, i Bauzà, que en va fer 16.
    A l'últim quart, els verd-i-negres sempre van jugar amb una diferència per sobre dels 10 punts.

La semifinal es jugarà aquest mateix matí (9:30) contra el Barça de Mario Hezonja que encara no ha perdut cap partit.