“No hem vingut només a passar l’any, sinó a fer grans coses”


  0
  Morales.JPG

  10/03/2017 – El Badalona té una llegenda sota els pals. José Miguel Morales, que va fer 40 anys el passat nadal, continua oferint un nivell monumental i, per això, està sent un dels protagonistes principals d'aquesta temporada.

  El Badalona té una llegenda sota els pals. José Miguel Morales, que va fer 40 anys el passat nadal, continua oferint un nivell monumental i, per això, està sent un dels protagonistes principals d'aquesta temporada. 

  Després de la bona actuació que va protagonitzar a El Collao, on va ser decisiu per al 0-0, li han plogut elogis de tot arreu, sobretot per part de l'afició de l'Alcoià.
  Són molts anys visitant Alcoi. La veritat és que sempre m'han respectat moltíssim.

  I això que els ha perjudicat més d'una vegada. Aquestes coses li compensen que, per exemple, malgrat la seva categoria, no hagi jugat a primera divisió?
  Aquestes coses les valoro molt perquè, per damunt d'on hagi jugat, veig que es valora el meu treball i la meva manera de viure aquest esport.

  En una pila d'anys jugant a segona i segona B gairebé mai no ha estat suplent. Com s'ho ha fet?
  Només vaig ser suplent una temporada, l'any de l'ascens a segona amb el Terrassa. I Fernando Maestre va fer una temporada increïble. He estat de sort de tenir entrenadors que han confiat sempre molt en mi i en el meu treball.

  El Badalona, dins d'aquesta llarga i impecable carrera, quin lloc ocupa?
  És el present. I el passat només serveix per veure què t'ha portat a aquest moment. Sempre havia dit que m'agradaria jugar en el Badalona, perquè fa molts anys que visc en aquesta meravellosa ciutat i, tot i que en el passat hi va haver possibilitats, el moment ha arribat ara. I ha estat el millor moment, perquè he viscut l'estrena de l'estadi. Tant de bo, a més, pugui aconseguir grans coses.

  Creu que aquesta temporada disposa d'una oportunitat única de fer història?
  M'agradaria jugar amb el Badalona a segona. Després, ja veurem… Tenim una bona oportunitat, perquè som un gran grup de jugadors i un gran cos tècnic amb ganes de fer coses importants. Però queda molt, primer cal ficar-se en el play off. I no serà fàcil.

  Ha estat en molts vestidors. Què té aquest d'especial? Tothom parla meravelles d'aquest grup.
  Doncs això, la qualitat humana d'aquest vestidor és meravellosa. No hem vingut només a passar l'any, sinó a fer grans coses. I, per ara, tot va sobre el que teníem previst, tot i que queda el més difícil.

  Diumenge, per exemple, arriba un rival dur. Com ho veu?
  Serà com tots els rivals d'aquesta lliga. Qualsevol et complica la vida si no estàs al cent per cent. El Balears, a més, és un gran equip amb grans jugadors que està fet per classificar-se en els llocs de privilegi.

  Es jugarà al matí, per primera vegada a l'estadi. Espera una bona entrada?
  Tant de bo sigui així, necessitarem el suport de tots. Estem mirant d'enganxar el màxim nombre de gent amb el nostre joc i la nostra posició a la taula. És un any per gaudir de l'equip. La directiva també s'està movent molt en aquest sentit.

  Quina travessa fa per al play off? Quins seran els quatre primers i en quin ordre?
  Només em mullaré dient que el Badalona estarà entre els quatre primers. Dels altres, tant me fa.