Pel matí i contra un rival directe

  0
  35
  Prèvia.JPG

  10/03/2017 – La primera matinal de futbol a l'estadi es viurà aquest diumenge, amb un interessant Badalona-Atlètic Balears. Després de dues victòries i un empat contra tres equips de la zona alta, l'equip de Manolo González és quart, a cinc punts del cinquè, i disposarà de l'oportunitat d'allunyar-se de manera gairebé definitiva d'un dels seus rivals directes.

  La primera matinal de futbol a l'estadi es viurà aquest diumenge, amb un interessant Badalona-Atlètic Balears. Després de dues victòries i un empat contra tres equips de la zona alta, l'equip de Manolo González és quart, a cinc punts del cinquè, i disposarà de l'oportunitat d'allunyar-se de manera gairebé definitiva d'un dels seus rivals directes.

  Per això cal esperar que els balears es prenguin el partit com si fos una final. "Segur que sí", considera l'entrenador escapulat en conversa amb aquest diari. "Si els deixem a deu punts a manca de nou partits, seria massa per ells", afegeix. Després de golejar l'Eldenc a casa (5-0), el conjunt que entrena l'alemany Christian Ziegue és setè, a set punts del Bada. Per altra banda, Manolo González subratlla que diumenge els seus futbolistes jugaran contra un equip "amb un dels millors pressupostos de la categoria, que disposa de jugadors d'un nivell molt alt". Per això, al tècnic gallec li agradaria que l'estadi registrés una bona entrada de públic: "Espero que hi hagi 2.000 persones". La directiva escapulada hi col·laborarà oferint l'entrada gratuïta a totes les dones, per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

  A les baixes de Marcel Serramitja, Aly Coulybaly, Miquel Robusté i Enric Pi, cal afegir la d'Iván Agudo, que diumenge passat ja no va poder jugar a Alcoi. El genial davanter haurà d'esperar encara un parell de setmanes per tornar a estar a punt. El duel contra el Balears el xiularà l'àrbitre de Tenerife David Jesús Pinto Herrera.