“No hi ha cap projecte concret i les classes acaben el proper 22 de juny”

  0
  51
  Informe bonollibre 2012x-1.jpg

  La Federació d'AMPAs de Badalona fa públic un informe en el que informa que el curs està a punt d'acabar i que no hi cap projecte concret sobre el Bonollibre per part del Consistori.

  La Federació d'AMPAs de Badalona, coincidint amb la conferència que l'alcalde de Badalona va pronunciar ahir per celebrar el seu primer aniversari com a cap de l'executiu municipal al teatre Zorrilla de Badalona, va fer públic un informe sobre el Bonollibre 2012, la promesa electoral de García Albiol.

  Davant la proximitat de la fi d'aquest curs la Federació d'Associacions de Mares i Pares de Badalona diu que "no hi ha cap projecte concret i les classes acaben el proper 22 de juny, els consells escolars que s'han de celebrar aquesta setmana han de decidir, sense saber com aquests 3.000.000 € de l'Ajuntament que gestionarà una empresa privada, aniran a parar als projectes de socialització en marxa o el proper curs havia de començar" . A més, la Federació acusa d'irresponsable a l'actual alcalde al fer aquella promesa electoral perquè "coneixia ben poc la realitat dels centres educatius de la ciutat on una trentena de centres fan socialització de llibres des de fa anys" i al Consistori de no reunir a la vegada tots els sectors de la societat educativa tot i que aquesta es va oferir a treballar per crear un model que fos compatible entre l'escola pública i concertada. 

  En aquest informe la FAMPAs denuncien també que "al llarg d’aquest curs escolar, l’educació i molts projectes de ciutat que acompanyen a infants i a joves en la seva educació s’han vist afectats per unes retallades sense precedent. En canvi, l’Ajuntament vol destinar 3.000.000 d’euros de tota la ciutadania a un projecte que, ni necessita tants diners per portar-se a terme, ni és el millor moment per fer-lo".