No hi ha manera (62-69)

0
    29

26/10/2015 – L’Arenys Bàsquet Joventut encadena la quarta derrota consecutiva contra el CB Cornellà, malgrat el bon partit de Terrence Bieshaar.

La cinquena jornada de lliga a EBA va deixar un nou mal resultat per l’Arenys Bàsquet. El vinculat del FIATC Joventut cauria derrotat a la seva pista contra un CB Cornellà que aprofitaria el seu clar domini del rebot per vèncer (26/41).

El duel no es decantaria fins a la segona part, moment on l’equip de César Saura perdria les bones sensacions defensives mostrades a l’inici. L’Arenys tancaria el primer parcial per davant (12-11) i podria arribar a l’equador del partit amb una renda mínima (29-28).

A la represa, però, arribarien els problemes pels maresmencs. El vinculat de la Penya encaixaria un parcial de 8 a 23 durant el tercer acte que li donaria la iniciativa al Cornellà. Els visitants, amb cinc jugadors aconseguint dobles dígits en anotació, sabrien gestionar el seu avantatge durant tot l’últim període (37-51).

Tot i que l’Arenys Joventut jugaria el seu millor quart al final (25-18), els locals no podrien retallar el desavantatge i acabarien cedint. Els baixos percentatges exteriors (29%) i algunes errades en el tir lliure restarien opcions al bloc de Saura.

El verd-i-negre Terrence Bieshaar continuaria sent el líder de l’Arenys, aconseguint uns números notables: 16 punts (5/11 en tirs), 9 rebots, 1 assistència i 20 de valoració. Marc Bauzà sumaria 8 punts, 7 rebots i 8 de valoració.

Després de caure contra el Cornellà, els verds ocupen el setè lloc del grup C-A de la Lliga EBA (1/4). Barberà, Salt i Menorca Sant Lluís continuen per sota del vinculat de la Penya. El pròxim dissabte (20h), l’Arenys haurà de visitar la pista del CB Quart, líder invicte del grup.