Desarmat un clan familiar de Badalona que falsificava i traficava productes electrònics

  0
  45
  productos electronica.jpg

  27/09/2015 – Policia Nacional i Guàrdia Urbana de Barcelona intervenen 4.000 articles electrònics falsificats de gran qualitat que un clan familiar de Badalona traficava i venia mitjançant diferents punts de distribució.

  Una operació conjunta entre la policia espanyola i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha permès la intervenció de 4.000 articles electrònics falsificats de gran qualitat, així com 500 adhesius comercials, 9.000 caixes d’embalatge, 204 blísters, caràtules i cablejats. Segons els dos cossos policials, es tracta d’imitacions d’altaveus i auriculars d’una coneguda marca comercial destinats, principalment, a la venda a les immediacions del port de Barcelona. Els agents van detenir dos homes i una dona, integrants d’un clan familiar, resident a Badalona, des d’on dirigien les activitats il·legals, des de l’adquisició dels articles al seu muntatge i venda. Per això, utilitzaven tres naus industrials de la ciutat amb un taller d’acoblament amb què obtenien el producte final etiquetat i amb la imatge de la marca original.

   

  Tres naus industrials a Badalona, nucli de l’entramat

   

  La família operava a Badalona i als voltants del Besòs i es dedicava a l’adquisició, emmagatzematge, muntatge, distribució i venda dels productes electrònics falsificats. Utilitzaven tres naus industrials de la ciutat, la més espaiosa de les quals era utilitzada com a taller per a l’emmagatzematge i el termosegellat de les peces dels auriculars i els altaveus, enviades des del sud-est asiàtic. Posteriorment, es culminava el producte mitjançant l’etiquetat i l’empaquetat amb la marca original. Els productes electrònics falsificats eren rebuts en una botiga de productes similars a Badalona i des d’allà es distribuïen per a la seva venda, principalment a la via pública a les immediacions del port de Barcelona i en establiments comercials del Maresme i de la Costa Brava.