Nogués: “Cal treballar a un grau més elevat d’intensitat”

  0
  50
  1516_VBC-JOV (2)_0.jpg

  14/01/2016 – El jove jugador vinculat ha viscut dinàmiques positives i negatives molt accentuades en la seva primera temporada a cavall del primer equip i del CB Prat.

   

  Veure com el FIATC Joventut guanyava cinc dels primers sis partits de la temporada, mentre el CB Prat encadenava una llarga ratxa de mals resultats, per després passar a una crisi de la Penya i a una clara millora del rendiment dels potablaves.

   

  A José Ignacio Nogués li està tocant viure tot tipus de situacions extremes durant aquest curs, temporada molt important per la seva consolidació dins del món professional. L’aler de 20 anys va tornar a tenir minuts a las Palmas, segurament en el partit més crític del FIATC Joventut (82-67).

   

  “Una dinàmica no es canvia parlant o fent xerrades. S’ha de continuar treballant, però a un grau d’intensitat molt més elevat. Només així els resultats tornaran a ser els que desitgem”, destacava Nogués durant la setmana.

   

  Sens dubte, l’únic positiu dels mals resultats encadenats per la Penya és que la sintonia del bloc es manté indestructible. “L’ambient ja fa alguns anys que és molt bo. El grup base de l’equip s’està mantenint i les peces importants són les que estan fent un pas endavant en els moments difícils. Això permet adaptar-se fàcilment als joves i als nous”, valorava el jugador vinculat.

   

  Segons Nogués, “les temporades són molt llargues i, és evident, que no tot pot ser com les cinc o sis primeres jornades”. En aquella etapa, totes les situacions adverses li van “venir de cara” al FIATC Joventut, però ara la dinàmica no és la mateixa.

   

  “Sabem que el bàsquet depèn de molts factors. L’anímic, el físic, etcètera. Ara les lesions ens estan fent mal, però cal intentar recuperar sensacions”, declarava l’aler en la prèvia del partit contra Baskonia.