El PSC Badalona arrenca l’any amb l’exLehendakari Patxi López com a convidat especial

  0
  IMG_7626.JPG

  10/01/2015 – La primera assemblea oberta de l'any tindrà lloc aquest dissabte, 10 de gener, a la sala d’actes de la Fàbrica de l’Anís del Mono a partir de les set de la tarda.

  Finalitzades les festes de Nadal, la política badalonina es torna a posar en marxa i el PSC ho fa aquest dissabte amb una nova assemblea oberta als veïns, emmarcada dins del procés de participació que els socialistes van engegar fa setmanes a la ciutat amb l’objectiu d’incloure propostes ciutadanes en el seu programa electoral.

   

  La trobada d’aquest dissabte, 10 de gener, tindrà lloc a la sala d’actes de la Fàbrica de l’Anís del Mono a partir de les set de la tarda i comptarà amb la presència de l’ex-Lehendakari Patxi López, convidat especial que acompanyarà el candidat del PSC per a les municipals, Jordi Serra.

   

  Mor l’exregidor socialista Manuel Rodríguez Miralles

  El 2015 va començar amb una trista notícia per al Partit Socialista a Badalona i per a la política local en general. Manuel Rodríguez Miralles, regidor pel PSC des de 1983 fins a 2003, va morir l’1 de gener als 57 anys.