Només un punt

  0
  606d809a-7d47-4948-9fa2-0e9708a78209.JPG

  11/11/2018 – No hi ha hagut gols a l'Estadi, entre el Badalona i l'Ejea. L'equip escapulat, tot i que no ha sumat la tercera victòria seguida, aconsegueix un punt que el deixa sisè en la classificació.

  No hi ha hagut gols a l'Estadi, entre el Badalona i l'Ejea. L'equip escapulat, tot i que no ha sumat la tercera victòria seguida, aconsegueix un punt que el deixa sisè en la classificació.

  La defensa de tres centrals ha continuat, amb Moha com a lateral esquerre. Calderé ha mantingut el dibuix, però avui calia alguna cosa més per tombar el rival. El cas és que hi ha hagut molt poques oportunitats de gol: Morales ha desfet, amb una aturada colossal, l'única de l'Ejea, en el minut 32; en l'acció següent, Robert Simón ha estavellat la pilota al travesser amb un xut des de fora de l'àrea i, en els últims compassos de la primera part, Nana ha estat a punt de resoldre una jugada de córner enviant la pilota a la xarxa. A banda d'aquests tres episodis, molt poca cosa més.

  De fet, en la segona part, a banda de l'entrada d'Iván Agudo, que ha donat més dinamisme al Badalona de mig camp en endavant, poca cosa més es pot dir. L'Ejea ha demostrat perquè és l'equip que menys gols ha marcat, però ha acabat emportant-se un punt de l'Estadi.
   

  Fitxa tècnica

  Badalona: Morales; Albarrán, Robusté, Estellés, Moyano, Moha (Iván Agudo, 57‘); Marc Carbó (Santi Magallán, 73‘), Nana; Robert Simón (Giva, 82‘), Natalio; Chacopino.

  Ejea: Loscos, Kevin Lacruz, Mingotes, Andriu, Català, Mustaphá, Ramón, Valero, De Mesa (Diego Suárez, 85‘), Lafita (Santana, 76‘) i Otin (Lucho, 64‘).

  Àrbitre: Alexander González González (comitè tinerfeny). T.G.: Mustaphà, Valero i Lucho.

  Públic: 585 espectadors.