Norel: “Si juguem com sabem estic convençut que tindrem moltes opcions”

  0
  46
  1213_ZZA_HENK NOREL_1.jpg

  24/11/2012

  L'exverd-i-negre diu que "serà un partit molt especial" tot i que "he d'intentar que sigui un partit normal", i creu que la Penya ha aconseguit fer "un bon equip"

  Henk Norel jugarà diumenge un dels partits més especials de la seva carrera.
  El pivot holandès s'enfrontarà al Fiatc Joventut, l'equip que el va anar a buscar al seu país i li va donar l'opció de jugar a l'ACB.
  Aquest estiu Norel va rebre una oferta econòmica del Cai molt superior al que podia arribar la Penya i va marxar per formar part de l'ambiciós projecte dels saragossans.

  De moment tant el Cai com Norel han millorat junts perquè l'equip és 6é i Norel, al que les lesions l'estan respectant, ha trobat la regularitat per fer explotar el seu talent (10 punts i 6 rebots).

  L'exverd-i-negre creu "tot i intentar que sigui un partit normal, serà un partit diferent, especial" perquè "allà hi vaig passar 7 temporades i hi he deixat grans amics". Per Norel, la Penya "ha aconseguit fer un bon equip" capaç de "jugar un bàsquet ràpid amb moltes transicions", però creu que "si juguem com sabem estic convençut que tindrem moltes opcions".

  El pivot tampoc no ha amagat que el primer objectiu del Cai, que aquest any vol fer un pas endavant, és "ser a la Copa del Rei".