Nou cap de setmana d’emotiva música i rialles al Teatre Zorrilla

  0
  Argentina.jpg

  27/10/2012 – Aquesta nit, a partir de les 21h, actua la cantaora Argentina; diumenge a la tarda, la Fundació Theodora i els seus doctors especialistes faran risoteràpia amb el públic.

  Tona el cant a l’escenari del Zorrilla una setmana més. Si dissabte passat era Sílvia Pérez Cruz qui feia vibrar al públic, demà, a les 21h, serà l’oportunitat per veure en directe a Argentina, una cantaora flamenca de veu privilegiada que captiva a través del seu art. L’artista originària de Huelva alberga una gran força i poderío en el seu cant; tot i la seva joventut, porta ja molts anys voltant per programes de televisió, places i festivals; fins i tot va formar part del cartell de La Mercè el 2007.
   

  I també igual que el cap de setmana passat, la tarda de diumenge serà el moment de riure en família. Una gran farmaciola presidirà l’escenari del Zorrilla, i d’ella sorgiran dos autèntics especialistes en petits embolics que faran oblidar al públic els grans desastres per veure el món amb un somriure gegant. Es tracta d’un espectacle de la Fundació Theodora , que amb els seus doctors Somriure visiten els nens hospitalitzats. Diumenge, a partir de les 18h, però, tenen uns pacients amb una greu manca de rialles.