Nou concessionaris participen de la 2a Fira de l’Automòbil de Badalona

  0
  40
  Fira de l'automòbil baner.jpg

  07/06/2013 – La Rambla torna a acollir aquest esdeveniment en el que diferents marques exposaran prop de 100 vehicles durant el cap de setmana.

  La Rambla de Badalona acull aquest cap de setmana la 2a Fira de l’Automòbil de Badalona. La Fira estarà oberta al públic avui,7 de juny, entre les 18 i les 20.30 hores, i el dissabte i el diumenge 8 i 9 de juny, entre les 11 i les 14.30 hores i entre les 17 i les 20.30 hores.

   

  L’esdeveniment ha estat organitzat per l’Ajuntament de Badalona mitjançant la societat municipal de promoció econòmica Reactivació Badalona SA, amb la col·laboració de la Federació Empresarial de Badalona.

   

  En aquesta segona edició de la Fira de l’Automòbil participen nou concessionaris i s’hi exposaran aproximadament cent automòbils amb oferta en vehicles nous, quilòmetre cero i vehicles d’ocasió. Els visitants hi trobaran vehicles dels concessionaris de les marques Nissan, Renault, Hyundai, Citroën, Seat, Volkswagen, Opel, Toyota, Mercedes-Benz, Peugeot i BMW. També hi participarà l’empresa municipal Engestur que gestiona els aparcaments públics de la ciutat.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “Badalona té, en el polígon Les Guixeres, una de les concentracions més importants de concessionaris d’automòbils del Barcelonès Nord i del sud de la comarca del Maresme”. L’alcalde de Badalona ha indicat que “l’èxit assolit en la primera edició demostra que actualment les fires locals d’automòbils al carrer tenen molt bona acollida per part del públic per la facilitat i l’oportunitat de veure les diverses marques i models d’una manera ràpida i còmoda”. “La Fira de l’automòbil de Badalona combina un marc fantàstic com és el passeig de la Rambla i una molt bona oportunitat per poder comprar un vehicle”.