Nou contracte de manteniment per 125.000m2 de zones verdes

  0
  78
  Parc de Montigalà

  L’Ajuntament de Badalona, de la ma de l’alcalde Àlex Pastor, ha signat un nou contracte de manteniment de 125.000 metres quadrats de zones verdes de la ciutat. El Parc de Montigalà, el parc G-5, la plaça de Pompeu Fabra i les zones verdes de l’Escorxador serán les zones beneficiades, amb la millora de la seva neteja i manteniment.

  El contracte amb l’empresa Santín Jardineria i Paisatge SL és per un import d’1,2 milions d’euros i amb una durada de 4 anys, amb possibilitat de prorrogar-lo durant 2 anys més. Les tasques incloses comprenen la neteja de les zones verdes, el reg, l’esporga i reposició arbustiva, la renovació i manteniment de la gespa, sanitat vegetal, reparació de superfícies, desinfecció de sauló i manteniment de xarxes de drenatge, entre d’altres aspectes per garantir la salut i l’estat dels espais verds.

  Aquest nou contracte augmenta la dotació econòmoca de les zones de Montigalà en un 90%, així com el nombre de treballadors i treballadores.

  Entre els aspectes a tenir present s’han valorat criteris com l’optimització del consum d’aigua, el control de les emissions contaminants, la priorització d’ús de productes de proximitat i la gestió eficient de residus.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí