Nou empat del Badalona a l’Estadi que pot ser la sentència (1-1)

0
    46
    CF Badalona

El CF Badalona va patir a l’Estadi una nova ensopegada en forma d’empat davant el Tarazona (1-1). Una nova decepció que podria sentenciar el Badalona a Tercera RFEF.

La realitat del primer equip badaloní és absolutament límit. Aquest diumenge a l’Estadi es podria haver arribat a Terol amb una mica més de marge, però el conjunt de Javi Moreno no va aprofitar el suport dels 2.534 aficionats que es donar cita a l’Estadi per veure l’últim partit del Bada a casa aquesta temporada.

El matx a Badalona, que es va disputar després de fer la presentació dels equips de la FF Badalona, no es va poder gaduir amb els menuts de la Fundació Futbol Badalona.

Xavi Molina va avançar els badalonins amb un golàs de cap pocs minuts abans del temps de descans i després d’una primera part de domini escapulat. Pol Ballesteros, Toni i Carri, amb un xut ras, van gaudir prèviament més opcions per marcar.

A la represa, mateix guió. Domini, centrades perilloses, xuts i fins i tot llençaments al pal, com el de Pol Ballesteros. Tot i això, Dieste va aprofitar un refús després de llençar el seu penal. Dorronsoro el va aturar, però la mala fortuna va condemnar el Badalona a l’empat

El Badalona ho va continuar intentant, però el marcador no es va moure més.

El proper partit serà la darrera jornada a Terol amb tot per decidir en un partit en què els escapulats han de guanyar sí o sí.