Nou futur per al CB Sant Josep: Inversió de 100.000€ a la pista esportiva de Pere Martell

    0

    L’Ajuntament de Badalona ha anunciat avui una inversió de 100.000 euros en l’adequació de la pista esportiva de Pere Martell al barri de Sistrells per a que pugui ser utilitzada pel CB Sant Josep i d’altres entitats esportives de la ciutat que ho necessiten.

    Aquestes obres, juntament amb d’altres que estan previstes en diferents pistes esportives, permetran cobrir les necessitats de diferents entitats d’esports com ara la gimnàstica, el futbol sala o el bàsquet i donar resposta a clubs com el Sant Josep o el Círcol Catòlic, que en aquests moments té diferents equips jugant fora de la ciutat.

    Les obres començaran en un mes perquè, des d’un punt de vista administratiu, és el temps mínim que requereix l’administració per a fer una inversió d’aquestes característiques.

    Amb aquesta actuació, el Govern de Badalona vol mitigar el greu perjudici que pateixen els nens i nenes que juguen al club groc i lila, que ha estat provocat exclusivament per la inacció d’algun representant de l’entitat.

    De fet, desdel setembre de 2017, moment en què s’interposa la primera denúncia del propietari de la finca adjacent al pavelló parroquial per contaminació acústica contra l’entitat esportiva, tant des de Badalona Bàsquet Base –entitat que representa a tots els clubs de bàsquet de la ciutat- com l’alcalde, han ofert la seva ajuda i col·laboració en dues ocasions per trobar una solució a aquesta situació, i en totes dues l’ajuda ha estat rebutjada.

    Aquesta proposta ja ha estat presentada als grups polítics de l’oposició, alhora que se’ls hi ha traslladat que des del Govern estudiaran qualsevol altre projecte que puguin fer per ajudar a resoldre aquesta situació.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí