Xavier Garcia Albiol fa una valoració de la situació del Sant Josep

  0
  Foto: Twitter Badalona Matí

  L’alcalde de Badalona ha acudit aquest matí a Radio Ciutat de Badalona i ha fet una valoració de la situació que està vivint el Club Bàsquet Sant Josep i el seu pavelló.

  Albiol ha demanat una disculpa pública per part del Sant Josep pel comunicat on carregaven tota la culpa de la situació a l’ajuntament; També ha afirmat que els tècnics municipals no donaran tots els permisos fins que les obres estiguin completament finalitzades, ja que si aixquessin el precinte abans els podrien denunciar a ells.

  L’alcalde també ha volgut donar molt de valor al fet que alguns veïns de la zona han demanat a l’ajuntament que no s’obri si no tenen totes les garantíes i tot amb normativa.

  Un altre dels temes que més s’ha parlat els últims dies- per un video que circula per les xarxes- es l’opció que l’Ajuntament de Badalona comprés la instal.lació del Sant Josep i fos una instal.lació municipal; Albiol ha afirmat que es va reunir amb la propietat al mes d’Abril i el preu era de 6 milions d’euros, una xifra fora de mercat si a més s’ha de rehabilitar la instal.lació amb 4 o 5 milions més.

  Per últim, ha afirmat que ara mateix no hi ha pistes cobertes per oferir al Sant Josep perque quan es va fer el repartiment de pistes el club va declinar-les. Així doncs la solució que ha presentat l’ajuntament és la de fer una inversió de 100.000 euros per habilitar una pista descoberta al barri de Sistrells.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí