Nova campanya per afavorir la recuperació del sector turístic local i atreure visitants de tot l’Estat

  0

  El sector turístic és un dels més afectats per la situació de crisi sanitària que es pateix des de fa mesos a causa de la pandèmia ocasionada per la COVID-19. En aquest context, i amb l’objectiu de potenciar la projecció de la ciutat i atraure més visitants a Badalona per impulsar la recuperació del sector turístic local, l’Ajuntament de Badalona ha dissenyat la campanya de promoció “Vine i gaudeix de Badalona” en la versió en català i “Ven y disfruta de Badalona”, en la versió en castellà, per promocionar i reivindicar la ciutat a través d’imatges que mostrin alguns dels seus principals atractius turístics com són la platja, el passeig Marítim, el port, la Rambla, el Museu municipal, el monestir de Sant Jeroni de la Murtra i la variada oferta comercial i gastronòmica de la qual disposa.

  Davant la previsió de què aquest estiu els ciutadans optin per fer turisme de proximitat, la campanya impulsada per l’Ajuntament de Badalona té com a objectiu atraure el turisme nacional, que és el que té més fàcil el desplaçament entre províncies. Per això es vol arribar concretament a comunitats autònomes que no tenen platja, com Madrid i Aragó, i també a altres zones de Catalunya que no tenen litoral. En aquesta mateixa línia, s’ha dissenyat una marca que durant aquest estiu s’incorpora en els diferents suports publicitaris que produeix l’Ajuntament i que en català, castellà, anglès i francès convida a la ciutadania a gaudir de Badalona.

  L’alcalde Albiol ha explicat que la campanya sorgeix en un context complicat però ha remarcat que “de les adversitats han de sorgir oportunitats”. L’alcalde ha insistit que aquesta iniciativa no és un fet puntual per aquest estiu, sinó que forma part d’una aposta estratègica a llarg termini per potenciar el litoral badaloní, tots els atractius turístics de la ciutat i la gran qualitat de vida que es pot gaudir a Badalona.

  “Port de Badalona. Vacances a la porta de casa”

  Aquesta iniciativa, per altra banda, té l’objectiu de presentar el recinte portuari com una destinació per gaudir de les vacances a través de les més de 60 experiències nàutiques i gastronòmiques que s’ofereixen en les instal·lacions i que són assimilables a les que es poden gaudir en altres indrets de les mateixes característiques.

  La campanya està adreçada especialment al públic local i metropolità, en un estiu en el qual els desplaçaments per estiuejar seran inferiors, però també s’orienta al turista nacional o estranger que viatja a Barcelona i a Badalona i que trobarà en el recinte portuari ofertes de lleure i experiències ordenades al voltant del web www.experienciesportbadalona.cat, que esdevé una mena d’aparador de les diferents possibilitats.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí