Nova exhibició blava

0
    43

14/3/2016.-  A Segona, la Minguella guanya amb solvència un rival complicat abans de visitar el líder. A primera, el Natzaret es desinfla als minuts decisius i perd a domicili.

Al Sant Andreu li va costar entrar al partit i, com va passar a l’anada, la intensitat del Roser les va superar a la primera part.

A la represa, el Natzaret va apostar per una pressió a tota la pista que va donar bons resultats. Aprofitant el desconcert de les locals, li van donar la volta al marcador.

El 32-33 del minut 27 va ser l’únic moment que el Sant Andreu es va veure per davant. Les locals van recuperar la intensitat però el Natzaret va tenir opcions fins el final.

A falta de 2 minuts el desavantatge era de només 5 punts. Una pèrdua de pilota va acabar en contraatac del Roser i la següent jugada tampoc van poder anotar.

A partir d’aquí el Natzaret va abaixar els braços i la diferència va pujar fins el 58-45 definitiu. El proper dissabte 17.45 intentaran aprofitar la visita de l’Olot per tornar a sumar.

A segona, la Minguella tenia una prova important  contra el Malgrat i la va superar amb nota. De nou, es va poder veure bàsquet de qualitat a Casagemes i les visitants es van trobar un equip molt motivat i que va fer un partit molt seriós.

Tot i l’intent de les del Maresme, la Minguella va marxar de seguida al marcador. A més, la bona defensa va deixar en tres triples un equip que acostuma a anotar més de 12 per partit.

Àlex Rueda va confirmar les bones sensacions de la setmana passada i va tornar a demostrar per què es una de les referents de la categoria. Va estar molt ben acompanyada per l’encert de de Maria Bonjorn en el llençament triple i la superioritat d’Anna Pons sota cistella.

La lluita d’Adriana Miguel encomanava el caràcter a la resta de l’equip i les alers van saber aprofitar molt bé la seva generositat. Fins i tot la veterania de la base Eli Sama va fer que jugués de 4 davant les baixes interiors de la Minguella.

L’equip es complementa a la perfecció i dóna com a resultat un joc vistós, del millor que es pot veure en aquest grup. Les blaves volen posar la cirereta al pastís amb una victòria el proper diumenge i guanyar a la pista del líder per donar un cop d’efecte a la part alta de la classificació.

Precisament contra el líder va perdre el Joventut Badalona Femení. Les verd i negres van començar controlant el primer quart. Gràcies als punts d'Ainhoa van tancar el parcial tres punts per sobre i amb confiança tot i la dificultat del partit. Al segon quart, mateixa dinámica i marcador ajustat al descans.

A la segona part, les badalonines semblaven un equip totalment diferent, amb errors importants en defensa i un atac caòtic. El parcial de 6-21 va marcar el partit i va posar les coses massa fàcils al Premià. El Joventut fins i tot va guanyar l'últim quart, però el tercer quart va fer impossible donar la sorpresa. Al final 60-75. El proper diumenge visiten el Quart.

També va perdre el Badalonès a Salt i el Llefià, que ha descansat aquesta jornada, visita diumenge al migdia el Canet.