Nova tristor del Badalona a Ca n’Anglada (3-0)

0
    21
    CF Badalona

La nova Segona RFEF segueix ennuegant el Badalona. L’equip escapulat no ha trobat el camí de la victòria en les cinc primeres jornades i segueix navegant a la deriva sense saber durant quant de temps durarà aquesta travessia.

Diumenge al Municipal de Ca n’Anglada de Terrassa, els badalonins van patir la desfeta i golejada més dolorosa del curs: tres gols a zero.

Els escapulats no van començar gens bé el partit i amb el marcador a remolc abans d’arribar al primer quart d’hora d’enfrontament. Al minut 10, una indecisió entre Molina i Robusté la va aprofitar Carlos per avançar el Terrassa.

El Badalona va intentar agafar les regnes del partit però van arribar a concretar cap xut a porta. A la represa, sense temps pràcticament per a res, Lucas Viña va aprofitar una nova errada defensiva per col·locar el 2-0.

Jairo Cárcaba va intentar escurçar diferències amb l’oportunitat més clara dels visitants amb un xut des de dins l’àrea que Ortega va desviar amb els punys.

Ja al darrer minut de partit, un penal comès per Molina va permetre al Terrassa transformar el 3-0 definitiu gràcies a Alex Fernandez. Xiulet final i nova desfeta i decepció d’un Badalona sense rumb.