Noves escales mecàniques per millorar la mobilitat al barri de la Pau  

  0
  44

  Aquest dijous a la tarda han començat a funcionar les noves escales mecàniques del carrer de Solsona, que uneixen els carrers de Sevilla i de Ruperto Chapí, al barri de La Pau. Aquestes escales superen un desnivell de 9,90 metres i les obres han suposat una actuació amb una superfície de 323 m2 amb una inversió de 900.397 euros.  L’actuació forma part d’un projecte gestionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).  

  Conjuntament amb les escales s’ha urbanitzat l’àmbit amb la plantació de jardineres, pavimentació d’espais d’estada, renovació de les infraestructures existents, de la xarxa de clavegueram i de l’enllumenat. L’actuació s’ha adaptat a les rasants existents per tal de respectar totes les entrades als habitatges. 

  Aquesta millora de la mobilitat per als vianants al barri de la Pau forma part de les diverses actuacions que, amb la construcció de dos nous ascensors i dues noves escales mecàniques, s’han portat a terme als barris de la Salut, Sant Joan de Llefià, la Pau i Sant Crist amb un pressupost global de prop de 2,3 milions d’euros

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí