Noves mesures per frenar els efectes de la sequera: avisos per a qui faci un ús abusiu de l’aigua i reducció de la pressió

  0
  141
  Properament es reduirà la pressió del subministrament, amb mínimes afectacions, en els municipis i zones que superen el llindar diari estipulat en l’estat actual d’emergència I

  L’AMB segueix ampliant les mesures per fer front als efectes de la greu sequera al territori metropolità, després que l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) declarés l’estat d’emergència. Els esforços se centren a actuar sobre la demanda, dins de les competències de l’AMB.

  S’enviaran cartes a 24.000 persones que fan un consum excessiu d’aigua i a 250 grans consumidors (algunes indústries, grans superfícies, etc.) per demanar-los un ús responsable de l’aigua. Els usos prohibits per l’ACA, com omplir piscines privades, regar jardins particulars i rentar vehicles de manera particular, podran ser objecte de sanció. Properament, es reduirà la pressió del subministrament, amb mínimes afectacions, en els municipis i zones que superen el llindar diari estipulat en l’estat actual d’emergència I.

  En les properes setmanes, l’AMB farà arribar al conjunt d’usuaris domèstics que tenen un consum superior a 200 litres per habitant i dia una carta en què es demana augmentar els esforços per reduir el consum d’aigua i aproximar-lo a la mitjana actual de l’àrea metropolitana. Es tracta d’uns 24.000 abonats domèstics, fet que suposa un 1,5 % del total de l’àrea metropolitana.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí