Obert el període de sol·licitud de beques per a les escoles bressol de Badalona

  0
  60
  nero nas.jpg

  21/09/2013 – L'Ajuntament obre el període per sol·licitar les beques d'escolaritat i de menjador; el termini s'allarga fins el 11 d'octubre.

  L’Ajuntament de Badalona ha obert aquesta setmana el període de sol·licitud de beques d’escolaritat i de menjador pels alumnes de les escoles bressol municipals de la ciutat per aquest curs 2013-2014.

   

  Les famílies que desitgin alguna de les beques que ofereix el consistori badaloní hauran d’omplir un imprès que es podrà trobar a totes les escoles i lliurar-lo a les oficines de l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Asssemblea de Catalunya, 9-12) o a les oficines municipals de districte abans del divendres 11 d’octubre. En el moment de lliurar la sol·licitud s’haurà d’adjuntar la documentació corresponent que acrediti la situació que permeti accedir a l’ajuda.

   

  Per primera vegada són compatibles les beques d’escolaritat amb les de menjador i no com fins ara que, tret de casos molt excepcionals, les famílies només podien optar a un dels dos tipus de beques.

   

  Per accedir als ajuts es tindrà en compte el nivell de renda, però també altres aspectes rellevants en relació a la situació familiar, com ser família nombrosa, monoparental, tenir un o dos membres de la família en situació d’atur, fills en acolliment, o malaltia o incapacitat del pare o de la mare.

   

  Així mateix, quedarà rebaixat el nivell de renda puntuable per donar cabuda a més famílies que desitgin sol·licitar aquestes beques i que, fins ara, quedaven excloses per molt poca diferència de punts.