Obertes les inscripcions per la 36a Cursa del Dimoni

  0
  Cursa del Dimoni.jpg

  29/04/2015 – La Cursa del Dimoni, que es farà el diumenge 17 de maig, té un circuit mini, un circuit mitjà, un circuit gran i una nova modalitat de cursa inclusiva per a nens i nenes amb dificultats de mobilitat.

  Ja està obert el període d'inscripció per participar en la 36a Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda també com a Cursa del Dimoni. Aquesta prova es realitzarà el diumenge 17 de maig.

   

  Organitzada en el marc de la celebració de les Festes de Maig de Badalona, la cursa respecta el format dels darrers anys -circuits mini, mitjà i gran- i passa per diversos indrets emblemàtics de la ciutat, amb sortida i arribada al passeig de la Rambla. Els horaris de sortida són els mateixos de les últimes edicions. A les 9.30 hores sortiran els majors de 15 anys i a les 9.45h els i les joves d'11 a 14 anys, mentre que els nens i les nenes fins a 10 anys, està previst que surtin a partir de les 11.30h.

   

  El preu de les inscripcions per als circuits mini i mitjà és de 2 euros. Per al circuit gran, la inscripció té un cost de 5 euros. Les inscripcions es poden fer a través de la web municipal www.badalona.cat, o també presencialment al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Edifici El Viver, situat a la plaça de l'Assemblea de Catalunya, de dilluns a divendres, de 8.30 a 13.30h.

   

  Les inscripcions es tancaran presencialment el divendres 8 de maig, a les 13.30h, i en línia el diumenge 10 de maig, a les 24 hores; o abans si s'exhaureixen els dorsals.

   

  La recollida de dorsals i xips es farà el dissabte 16 de maig, de 10 a 20h a l'edifici El Viver. Excepcionalment es podran recollir el mateix dia de la cursa, de 8.30 a 9.30h, i de 10.30 a 11.30h, a la zona de sortida. Caldrà presentar el resguard amb el número d'inscripció.

   

  Cursa inclusiva per a nens i nenes amb dificultats de mobilitat

  Una novetat destacada d'aquesta edició és la realització d'una nova modalitat de Cursa inclusiva en el marc de la Cursa Popular. L'Institut Municipal de Serveis Personals (IMSP) i l'AFEDI (Associació Fisioteràpia i Esport per la Discapacitat Infantil) han organitzat aquesta nova modalitat perquè tots els nens i nenes amb dificultats en la mobilitat també hi puguin participar.

   

  El recorregut d'aquesta cursa, que començarà a les 12.15h, serà d'1,1Km. Els participants aniran acompanyats durant tot el recorregut d'un altre nen o nena que els donarà suport necessari per realitzar-la. També es comptarà amb la presència de 20 voluntaris, estudiants de fisioteràpia que col·laboraran per fer possible aquest acompanyament.

   

  Els interessants a participar es poden inscriure a través del web de l'IMSP; presencialment a l'Escola d'Educació Especial Can Barriga, siutada a l'avinguda Martí Pujol, 457) o trucant per telèfon al 93 397 71 781.