Objectiu: recuperar la confiança

0
    44

22/12/2014.- L’encert del Terrassa va sorprendre el Badalonès, en un partit on els problemes de confiança i d’anotació van tornar a aparèixer. L'objectiu durant les vacances es recuperar-los.

Que els locals tenien el dia en atac es va veure des del primer quart. Els tres triples consecutius del jugador del Terrassa, Santandreu, més un altre des de mig camp contra taulell, deixaven el marcador al primer quart 27 a 13.

Tot i el cop dur, els dimonis van apretar la defensa i van controlar el rebot ofensiu per sortir al contraatac. En uns bons 5 minuts, Màlaga, Lorente i Charte van reduir diferències fins el 32-25.

Però el desencert en els tirs lliures i el retorn de l’encert local deixaven el desavantatge en 16 punts (48-32).

A la represa, el Terrassa va sentenciar el partit amb 4 triples en 4 minuts. Un parell de triples de Suñé van ser la única rèplica i la diferència va augmentar fins el 71-48.

El Badalonès va aguantar l’intercanvi de cistelles a l’últim quart però l’encert terrassenc va seguir fins el 93-65 definitiu.

Els alts percentatges del rival tant en tir de 2 com en triples van fer que els 15 punts de Màlaga i els 16 de Suñé fossin insuficients.

El Badalonès tanca aquest primer tram de temporada 8è amb 7 victòries i 6 derrotes però amb sensacions preocupants pel canvi de l’equip després del 6 a 0.

Recuperar els dimonis de l’inici de temporada és l’objectiu durant aquestes vacances.

Segona Masculina

Millor li estan anant les coses al filial dels dimonis a Segona. El Badalonès B és tercer del seu grup i segueix el frec a frec amb la Ubsa B i el Sant Quirze.

El partit al camp del Mollet va ser disputat, amb tres primers quarts de molta igualtat, poc encert i alternances al marcador.

A l’últim quart, el Badalonès B va pujar el llistó en defensa. La intensitat va provocar moltes pèrdues de pilota del Morell, que van saber aprofitar els dimonis.

Van poder obrir una petita escletxa que seria definitiva per guanyar el partit i per aconseguir una victòria important davant un equip que està posant molts problemes a tots el rivals.

La Cultural, en canvi, està patint en aquest grup de Segona Masculina. Encara no ha pogut guanyar cap partit i és el cuer de la classificació.

Contra el Parets, van sortir adormits al primer quart. Però aquesta vegada, a base de lluita  van poder reduir els 10 punts de desavantatge  i acabar el primer quart igualats.

Al segon, van poder mantenir el ritme i fins i tot es van posar 6 punts per davant al marcador al descans (45-39).

La bona feina feta a la primera part va quedar en res per un tercer quart nefast, on la Cultural va ser incapaç d’anotar cap punt. El 0-26 va sentenciar el partit.

A l’últim quart, els badalonins s’intenten recuperar i acaben el parcial 18 a 19 però ja era massa tard i una nova derrota va pujar al marcador.