Villacampa: “Heu tingut transparència absoluta”

  0
  46
  DSC_0094.JPG

  22/12/2014 – El president del FIATC Joventut respon amb contundència als retrets dels representants de Baspenya i aposta per mirar d’acostar postures en el futur.

   

  Durant la revisió de l’últim exercici econòmic i la presentació del pressupost 2014-2015, Jordi Ballesteros, membre del Consell d’Administració de Baspenya ha pres la paraula.

   

  Com a representant del grup majoritari d’accionistes del FIATC Joventut, Ballesteros ha transmès la postura de Baspenya davant dels comptes presentats.

   

  “Votarem a favor dels comptes, per després convocar una junta dels nostres accionistes i canviar el consell d’administració de Baspenya”, ha anunciat Jordi Ballesteros. S’ha d’entendre, doncs, que Marcel Riera, president actual de Baspenya, plegarà.

   

  Durant la seva intervenció, Ballesteros ha manifestat que Baspenya no ha tingut “ocasió de valorar les xifres” i que ha hagut “d’anar aprovant els comptes a toro passat” durant els darrers temps.

   

  Jordi Ballesteros s’ha mostrat contrariat amb alguns aspectes de la salut financera del club. “Hi ha més dèficit, el pressupost creix… S’exigeix una confiança en el consell que s’està convertint en un acte de fe”, relatava un Ballesteros alhora que exigia “transparència”.

   

  Tot i els seus retrets, el membre del Consell d’Administració de Baspenya ha valorat la feina que realitza la junta del FIATC Joventut i l’ha qualificada de molt “difícil”. “No hi ha hagut interacció entre Baspenya i la junta”, ha reiterat.

   

  La rèplica de Villacampa

   

  Un cop escoltats tots els arguments de Jordi Ballesteros, el president del FIATC Joventut, Jordi Villacampa, ha ofert la seva visió sobre la manca d’entesa entre el Consell d’Administració i Baspenya. “Primer de tot, aquí hi hauria de ser el president de Baspenya”, ha etzibat Villacampa.

   

  Per damunt de tot, el president de la Penya ha volgut deixar clar que els vertaders amos del club són el grup d’accionistes majoritaris que conformen Baspenya.

   

  “Si la nostra gestió no està ben feta, cal que prengueu decisions. Aquí ningú hi està per gust. Hi som per ajudar al club”, ha afirmat Villacampa.

   

  Segons el president del FIATC Joventut, el Consell d’Administració ha tingut “transparència absoluta” vers Baspenya. Per Villacampa, el grup d’accionistes majoritaris ha pogut veure els números sempre que ho ha desitjat. “Sembla que nosaltres siguem els amos del club i no és així”, ha reiterat.

   

  “M’agradaria que us poséssiu en la nostra situació. La de tirar una entitat endavant. A mi ningú m’ha vingut a proposar un patrocini o una oportunitat de negoci pel Joventut”, ha reconegut Jordi Villacampa.

   

  Ricard Palou, conseller de l’Àrea de Comunicació, ha subscrit les paraules de Villacampa, assegurant que per formar part del Consell d’Administració de la Penya s’ha de ser “valent”.

   

  Després d’aquest intercanvi de punts de vista, els accionistes i els socis han sol·licitat que tots els col·lectius que formen la gran família verd-i-negra vagin a una per assegurar el futur del FIATC Joventut. Cal més cooperació, entesa i unitat. I justament això és el que han demanat els socis i els accionistes.