Objectiu: trencar la mala ratxa fora de casa

0
    30
    Prèvia DiarideBadalona.JPG

18/11/2017 – Diumenge al migdia, a Saragossa, contra el CD Ebro, el Badalona mirarà d'aprovar l'assignatura pendent que arrossega aquesta temporada: els partits lluny de l'Estadi.

Diumenge al migdia, a Saragossa, contra el CD Ebro, el Badalona mirarà d'aprovar l'assignatura pendent que arrossega aquesta temporada: els partits lluny de l'Estadi. Com a visitant, l'equip escapulat encara no ha guanyat: dels set partits que ha disputat, n'ha empatat tres i n'ha perdut quatre. Els dos últims, això si, han estat dues derrotes immerescudes, contra l'Ontinyent i l'Alcoià. Només l'Olot i el Peralada, que ocupen llocs de descens i promoció respectivament, han sumat els mateixos tres punts, mentre que el Peña Deportiva, penúltim classificat, és l'únic que n'ha sumat menys: un. En tot cas, a la Almozara, un camp inhòspit, de similars característiques del de la Travessera de Montigalà, els de Manolo González disposaran d'una nova oportunitat per aconseguir el primer triomf fora de casa del curs. D'allà, la temporada passada, el Badalona va tornar amb un 2-0 en contra. L'Ebro, que segueix entrenant Emilio Larraz, mirarà de repetir aquell desenllaç amb el seu futbol intens i poc vistós que li ha valgut, en les tres últimes jornades, un zero a zero a Sabadell, una victòria a casa contra l'Olot (2-1) i gairebé un empat a Elx. Javi Flores ho va evitar marcant a cinc minuts del final el 2-1.

Amb 17 punts, els aragonesos ocupen el lloc tretze i, ben segur, seran un rival molt complicat per un Badalona que no podrà comptar amb Ismael Moyano, que davant el Cornellà va patir un esquinç de grau dos al lligament intern del genoll esquerre que el tindrà sis setmanes fora dels terrenys de joc. Tampoc Miquel Robusté i Rubén Enri estaran disponibles. La victòria de diumenge passat, en tot cas, ha enfortit la moral dels escapulats.