Ocampo: “Hem de canviar la paraula limitació per creativitat”

  0
  33
  DSC_0742.JPG

  27/07/2016 – En la seva presentació com a tècnic del Divina Seguros Joventut, Diego Ocampo emplaçaria tots els estaments del club a sumar una mica més.

   

  La sala de premsa del Palau Olímpic de Badalona donaria aquest dimecres la benvinguda al nou capità de la nau verd-i-negra: Diego Ocampo. L’entrenador gallec signa per dues temporades i aterra a la ciutat amb la voluntat de donar continuïtat a la bona feina executada per un dels seus mestres: Salva Maldonado.

   

  “En Diego és un entrenador de nova fornada que ha estat sempre al costat de tècnics amb ADN Penya. Sabem que treballarà molt bé amb els joves i els farà evolucionar”, destacava Jordi Martí per obrir l’acte de presentació.

   

  Tot seguit, Ocampo prendria la paraula i faria un esforç per dirigir-se als periodistes en català. “Vull agrair a Jordi Villacampa i a Jordi Martí la confiança que m’han mostrat per dirigir la Penya. El Divina Seguros Joventut és un club referent i històric. Sóc conscient de les dificultats, però intentarem aprofitar el gran treball que heretem de Salva Maldonado”, exposava l’entrenador.

   

  Ocampo buscarà treballar “al màxim” i “sense excuses” i anima tots els estaments del club i l’entorn a implicar-se sense límits en el nou projecte que començarà la pròxima temporada.

   

  “No només es tracta de fer cistelles, sinó d’animar. No només es tracta del primer equip, sinó d’ajudar als tècnics del planter. L’entrenador no ha de ser l’únic líder. Els jugadors també ho han de ser, sobretot els més experimentats. Crec que és molt important que tots sumem una mica més. Que dos més dos sumi cinc”, valorava.

   

  Línies mestres

   

  Abans de signar amb la Penya, Diego Ocampo es posaria en contacte amb Salva Maldonado per conèixer la forma amb la qual s’ha treballat al club al llarg dels darrers anys. “I tant que he parlat amb el Salva”, apuntava el tècnic gallec durant la seva presentació oficial.

   

  “La nostra aposta ha de ser l’equilibri. Tant entre atac i defensa com entre la joventut i la veterania. És evident que nosaltres no podem seguir el ritme del mercat. Tocarà ser intel·ligents i aprofitar les oportunitats. Buscarem talent i duresa”, relatava el preparador d’Ourense.

   

  Segons Ocampo, a la Penya “s’ha de deixar de dir la paraula limitació per començar a parlar de creativitat”. L’entrenador verd-i-negre és plenament conscient que el públic serà exigent malgrat els problemes econòmics que viu l’entitat, circumstància que el tècnic valorava positivament.

   

  “Vull que la gent sigui exigent perquè ser-ho forma part de la nostra vida. No hi pot haver èxit sense exigència. Hem de ser conscients del públic que tenim. Un públic que coneix el bàsquet. Això em fa tenir encara més responsabilitat”, destacava Ocampo.

   

  Pel tècnic del Divina Seguros Joventut, “ara és absurd parlar d’objectius sense tenir l’equip fet”. A diferència del curs anterior, la plantilla de la Penya tindrà onze fitxes pel primer equip i hi continuarà havent protagonisme pels jugadors amb ADN verd-i-negre. “Els joves seran fonamentals però s’ha de tenir paciència”, sentenciava el gallec abans de donar per tancada la roda de premsa de presentació.