0
    22
    oliver bilbao acbphoto.JPG

22/04/2013

És el 4rt cop que el base es escollit entre els 5 millors, el 3er en els últims 6 partits

El base del Fiatc Joventut, Albert Oliver, ha tornat a entrar al 5 ideal de la jornada.
    Aquest és el 4rt cop que el jugador de Terrassa es escollit entre els millors de la jornada i el 3r en els últims 6 partits.

Oliver va entrar-hi a la j1 quan va fer 23 de valoració per guiar la Penya a la victòria contra el GBC.
    A la 25, va tornar a excel·lir amb 31 de valoració per derrotar al Baskonia.
    Dues setmanes més tard, va fer tot el possible fins enfilar-se als 32 de valoració -rècord personal de la temporada- per derrotar al Cajasol, però no n'hi va haver prou.
    Ahir de nou va superar la trentena (31) amb un final gairebé perfecte.

El director de joc va assumir el lideratge i va anotar 15 punts a l'últim quart -7 sobre la botzina- per mantenir la Penya per davant al marcador tot l'últim període.

Abans havia anotat 4 punts seguits al final del 2n quart que van ajustar el resultat (44 a 45), i al tercer quart va iniciar la remuntada amb un triple quan pitjor ho passava la Penya (53 a 46).

Amb 4 nominacions entre els 5 millors, Oliver ja és el jugador de la Penya que més cops hi ha estat, per davant de Gaffney (3).