Maldonado: “L’equip es va treure la sensació de que ja estava tot fet”

  0
  1213_OBR_JOV (29).JPG

  22/04/2013

  El tècnic verd-i-negre ha confessat que "va veure l'equip amb ganes de treballar" i que "sempre és millor tenir una petita opció" d'arribar al Play Off, però que no cal oblidar que "de la lliga dels de baix estaríem a dalt, però de l'altre lliga seriem cuers sense cap dubte"

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, s'ha mostrat content per la victòria "de forma meritòria" a la pista de l'Obradoiro, però sobretot perquè "vaig veure l'equip amb ganes de treballar" i "es va treure la sensació de que ja estava tot fet".

  Aquest triomf manté vives les esperances d'arribar al Play Off, ja que ara la Penya és a un partit de l'Obradoiro i l'Unicaja i hi té l'average guanyat.

  Tot i això, el tècnic verd-i-negre s'ha encarregat de recordar que "de la lliga dels de baix estaríem a dalt, però de l'altre lliga seriem cuers sense cap dubte".

  Per això, l'objectiu ha de ser "seguir lluitant per guanyar partits i centrar-nos en fer la nostra feina", ha remarcat Maldonado que no amaga que "sempre és millor tenir la petita opció" d'aconseguir arribar-hi.


  L'entrenador adrianenc ha explicat que a la mitja part va demanar als seus jugadors "un pas més al darrere i en la lluita pel rebot" perquè sinó "a la que baixéssim el nivell d'encert el partit estava perdut", i que ha recomanat a algun jugador "veure sol l'últim minut i mig" perquè "una mica més i ens tira per terra el treball de tota la segona part".
   

  Per últim, el tècnic verd-i-negre ha destacat la figura d'Albert Oliver, que va tornar a ser "la nostra referència". "Seriem un equip desconegut  sense massa cap sense ell", ha sentenciat.