Oliver: “València és una de les sortides més complicades de l’any”

  0
  oliver granca.jpg

  12/12/2012
  El verd-i-negre pensa que "haurem de jugar també a un ritme molt alt o ens passaran per sobre" i que a més "caldrà estar més encertats que els últims partits"

  El base del Fiatc Joventut, Albert Oliver, ha parlat del València, el proper rival dels verd-i-negres, del qui ha dit que "és un dels equip més sòlids de la lliga".
  "Juguen a un ritme molt alt i defensen molt bé sent agressius a les línies de passada", ha avisat el base de Terrassa, que està convençut que "haurem de jugar també a un ritme molt alt o ens passaran per sobre".

  Per Oliver, anar a la Fonteta "és una de les sortides més complicades de l'any" i a part d'estar "defensivament bé tot el partit", caldrà "estar més encertats que els últims dies".
  El director verd-i-negre, que és el jugador més veterà de l'equip, creu que tot i que la Penya està a una victòria del 8é classificat "ara no hem de pensar en la Copa del Rei, sinó en el proper partit i en la setmana d'entrenaments".

  Oliver també ha parlat amb paraules amables de la seva estada de 3 anys a València on "tot i ser el primer cop que sortia de Catalunya, vaig estar molt content, vaig jugar Copa, Pay Off i competició europea, i vaig ser capità".