La Gala de Dansa Solidària arriba als 25 anys recolzant entitats sense ànim de lucre

  0

  12/12/2012 – Els fons recaptats per la cita d'enguany, organitzada un any més pel Jove Ballet Clàssic de Badalona, aniran destinats a ASPANIN, associació que dóna suport a persones amb discapacitats intel·lectuals.

  El Jove Ballet Clàssic de Badalona organitza, un any més, la Gala de Dansa Solidària que enguany arriba a la seva 25a edició, amb l’objectiu de recaptar fons i destinar-los a una entitat social. La gala tindrà lloc aquest diumenge 16 de desembre, al Teatre Zorrilla, a les 18 hores.

   

  Cada any els fons recaptats en la gala solidària es lliuren a una entitat sense ànim de lucre i vinculada amb el sector assistencial. En aquesta ocasió els fons aniran destinats a ASPANIN, entitat badalonina que dóna suport a persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies. En els darrers anys han rebut els diners entitats com Creu Roja Badalona, Fundació Pasqual Maragall, Rotary Club, Arsis o la Fundació Josep Carreras, a més de participar en la campanya “Cap Nen Sense Joguina”.

   

  En la Gala Solidària d’aquest diumenge participaran un total de 45 ballarins i ballarines, d’entre 11 i 25 anys, dirigits per Marisa Yudes. Entre els artistes que actuaran hi haurà David Navarro Yudes, que tancarà la gala amb una interpretació de Don Quixot. La primera part de l’espectacle consistirà en la interpretació de danses d’arreu del món. La segona part inclourà un fragment del segon acte del ballet de La Bella Dorment. A més, Rodolfo Castellanos, primer ballarí del Ballet Nacional de Cuba, també participarà en la Gala Solidària amb una coreografia creada per ell.