Òmnium estrena la plaça Pompeu Fabra com a seu del ‘A tota veu, lletres del món’

  0

  13/04/2013 – El recital poètic de l'entitat arriba aquest diumenge (19h) a la seva 6a edició amb la presència de la periodista Mireia Prats.

  El recital poètic ‘A tota veu, lletres del món’ celebra la 6a edició aquest diumenge 14 d’abril a les 19h. Aquest any estrena ubicació: l’amfiteatre de la plaça Pompeu Fabra (a l’avinguda Martí Pujol cantonada amb el carrer de la Creu).

   

  Es tracta d’un recital poètic en diverses llengües i on el català esdevé l’idioma de trobada. En l’edició d’aquest any, s’han escollit poemes i llengües de nacions que, com la catalana, no tenen un Estat propi. L’amazig, el basc, el gallec, l’armeni o el gaèlic seran alguns dels idiomes que ressonaran.

   

  L’espectacle serà presentat per la periodista de Televisió de Catalunya Mireia Prats. Per segon any consecutiu, aquest espectacle (que va néixer l’any 2008 de la mà de l’Espai Jove de Converses Interculturals) s’estén per tot el país. Seran 12 les poblacions catalanes (Barcelona, Lleida, Reus, Girona, Manresa o Tortosa, entre d’alttres) on es durà a terme aquest recital poètic.