El passeig de La Salut s’omple de tarot, màgia i esoterisme

  0
  62
  magia.JPG

  12/04/2013 – L'associació de comerciants celebra la 4a edició de la Fira Màgica de Badalona, amb estands, actuacions i activitats relacionades amb el món esotèric.

  El passeig de La Salut s’emplena aquest cap de setmana, divendres i dissabte 12 i 13 d’abril, de misteri i energies espirituals. Arriba al principal eix de botigues del barri, i de la mà de l’associació de comerciants, la 4ª edició de la Fira Màgica de Badalona, un cap de setmana en el qual es donen cita mags, vidents i experts del món esotèric.

   

  De entre les activitats previstes, destaca un taller de tarot a càrrec de Xavier Tort, de l’Escola Mariló Casals, el centre més important i antic de Catalunya en aquest àmbit, divendres a les 18 hores; una conferència de la directora de l’escola, Maria del Mar Tort, sobre la vida de les persones a través de les cartes (Dissabte, 18h) i una xerrada sobre el llibre Vivir con los ángeles amb els seus autors, Núria López i Pere Pascuet, reconeguts a nivell nacional i internacional (Dissabte, 19h).

   

  A més, els assistents podran gaudir de diverses actuacions de màgia, activitats pels més petits i de tota mena d’estands sobre el tarot, la vidència, els minerals, productes artesanals i alimentació.