Open Arms presenta el seu nou projecte “Origen”

  0
  PortBDN.jpg

  Aquest proper dijous a les 7 de la tarda l'ONG badalonina Open Arms presenta el seu nou projecte que el portarà al cor d'Àfrica, sota el nom de "Missió Origen". Ousmar Umar i Arantxa Gurtubay seran els encarregats d'explicar aquesta nova aventura, en una xerrada que tindrà lloc al Centre d'Activitats Nàutiques del Port. Posteriorment, a les 20:30 es realitzarà una simbòlica encesa de llums de Nadal.

  Aquesta xerrada forma part del cicle de conferències que amb el nom "Anar a Mar" organitzen conjuntament l'Escola del Mar, l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament, i Marina de Badalona, el qual neix amb l'objectiu d'apropar la cultura marinera a la població des de diferents vessants.

  Activitat per la Marató de TV3

  Aquest diumenge, coincidint amb la Marató de TV3, el Port de Badalona viurà una activitat liderada pel Club Dragon Boats que de Badalona, en la qual podran participar tots aquells que vulguin participar, en grups d'amics o familiars formats prèviament, o al mateix lloc de l'esdeveniment. L'activitat es realitzarà en horari d'11 a 14 hores.

  El Dragon Boats és una especialitat d'origen asiàtic amb un important increment de federats per tota Europa en aquests darrers anys. El desenvolupament d'aquesta activitat també pot tenir finalitats terapèutiques i anímiques envers per exemple, les dones que han superat càncer de pit

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí