Oportunitat per consolidar-se

  0
  prèvia Diari.JPG

  20/10/2017 – El Badalona torna a jugar a l’Estadi, aquest diumenge, amb un somriure als llavis després d’haver aconseguit un bon empat a Son Malferit, contra el Balears. A les cinc de la tarda rebrà la visita de l’Atlètico Saguntino, un equip que no es deixarà superar fàcilment.

  El Badalona torna a jugar a l’Estadi, aquest diumenge, amb un somriure als llavis després d’haver aconseguit un bon empat a Son Malferit, contra el Balears. A les cinc de la tarda rebrà la visita de l’Atlètico Saguntino, un equip que no es deixarà superar fàcilment. Entrenats per David Gutiérrez, Guti, els castellonencs arriben, però, després d’un inici irregular que els ha portat a ocupar la zona baixa de la taula. Han estat capaços de guanyar a Lleida (0-1), però han caigut a Olot (2-0), en la única ocasió en què els han superat per més d’un gol. El Mallorca els va vèncer per la mínima a Son Moix (3-2) i l’Elx i el Sabadell, en la darrera jornada, no van ser capaços de passar de l’empat a un a Morverde. Poca broma, en tot cas. Caldrà anar amb compte. Més encara si recordem el dolorós 0-2 del curs passat.

  El partit té una importància especial perquè, en cas d’aconseguir els tres punts, el Badalona es consolidaria en la zona tranquila i, fins i tot, podria fregar les posicions de play-off d’ascens. Per això la directiva escapulada mirarà d’aconseguir la màxima afluència a l’Estadi regalant a cada soci que passi per les oficines del club una entrada de general. Aquesta iniciativa, l’horari i la bona marxa de l’equip conviden a l’optimisme. Pel que fa a les questions purament esportives, Manolo González no podrà comptar amb un futbolista fonamental en el seu sistema, com és Ismael Moyano, que va veure la cinquena targeta groga al camp de l’Atlètic Balears. El tècnic gallec podria optar per retrassar la posició de Sergio Maestre, que acompanyaria Parera i Vega en la línia de tres centrals, o apostar per una defensa de quatre.

  Xiularà el partit l’àrbitre del col·legi aragonès Alberto Lou Ballano.