Entitats del districte 2 s’uneixen per pintar un mural

  0
  Districte 2.jpg

  20/10/2017 – Serà aquest divendres, a partir de les 16.30h, al carrer Torrent d'en Grau.

   

  Aquest dimarts, 20 d'octubre des de les 16.30 a les 19 hores, el parc infantil del carrer del Torrent d'en Grau amb l'avinguda Mònaco serà l'escenari d'un conjunt d'activitats emmarcades en el projecte 'Som i Pintem', una iniciativa organitzada per la Xarxa Entitats 8 dins del Pla de Desenvolupament Comunitari de La Pau, que pretén millorar les relacions socials als barris de la zona alta del districte 2.

   

  Entitats de La Pau, Lloreda, Montigalà i Puigfred s'ajuntaran per celebrar una tarda on pintaran de forma col·lectiva el mural del costat del parc infantil. A més, hi haurà tallers de pintura per a totes les edats, xocolatada, música i altres propostes.

   

  El projecte 'Som i Pintem' vol desenvolupar actuacions en diferents indrets amb l'objectiu de crear vincles positius que afavoreixin la convivència en la diversitat, com per exemple el disseny d'activitats col·lectives. Per aconseguir-ho, l'organització convida aquest divendres als veïns i a les veïnes a pintar entre tots el mural del Torrent d'en Grau.

   

  Aquesta activitat és fruit del treball conjunt i la implicació de les entitats que actualment formen part de la Xarxa Entitats 8 del Pla Comunitari de La Pau, que són: ass. AMICS, Esplai Buenoyqué, El Lokal de joves, CD Los Planos Skate Plaza, Fundació AMIBA, Fundació Germina i Av Fondo Sistrells. El projecte té el suport i col·laboració de les Regidories de Participació i Convivència, del Districte 2 i de Serveis Socials de Badalona.