Or i plata de Badalona al torneig estatal de tennis de taula

0
    24

23/02/2018 – El CTT Badalona va aconseguir sumar dos podis  i classificar a set jugadors, dels quals quatre van quedar entre els 24 millors de l’estat.

Novament la pedrera del Club Tennis Taula Badalona es manté a dalt de tot del tennis de taula espanyol, aquest cap de setmana llarg a Valladolid (Castella i Lleó) al Torneig Estatal. Recordem que la cita estava reservada als 48 millors palistes de tot l’estat de cada categoria.

Els blaus van aconseguir sumar dos podis més i classificar-hi a set jugadors, dels quals quatre van quedar entre els 24 millors de l’estat.

Adrià Fernàndez, en juvenils, en va ser el més destacat, arribant fins a la final on va cedir, curiosament, amb el mateix jugador amb qui va obrir el torneig dos dies abans, Albert Lillo de l’Alacant. Si bé a la fase de grups el badaloní el va aconseguir vèncer remuntant un 0 a 2, a la final es va girar la truita i el valencià el va derrotar per 3 a 1, tot i disposar Fernàndez de tres pilotes per forçar el set de desempat.

La sorpresa badalonina va ser Marina Bueno en alevines, arribant fins a les semifinals, després d’un torneig molt complet. Primera de grup sense ser favorita, la Marina es va guanyar l’accés directe a vuitens de final. Amb dos partits molt seriosos, Bueno es va plantar a les semifinals on l’esperava Sílvia Coll, una de les favorites pel títol. La Marina no es va arronsar i va disputar el partit a la vigatana, que es va escapar després de l’1 a 1.

Amb aquests magnífics resultats, tornaran a haver-hi dos badalonins al Top 8 Estatal.

També cal destacar les actuacions de Pau Lloret i Àlex Bocanegra. Lloret, segon de grup, va cedir a setzens de final en un partit molt disputat amb Iancu, on no va poder culminar una gran remuntada. El gran dels Bocanegra va ser tercer de grup en la seva primera participació i també va caure als setzens de final. Els dos jugadors acaben, doncs, amb una meritòria 17a posició en infantils i sub-23, respectivament.

No van estar tan encertats la Mariona Bachs en benjamines i en Sergi Bocanegra en infantils, tot i ser favorits per superar els seus grups.

Per últim, l’Adrià Maroto va ser baixa en benjamins degut a una lesió d’última hora. Baixa que hagués ocupat un altre badaloní, el petit dels Lloret, en Jordi, però la logística del desplaçament ho va impedir.