Demond Mallet diu adéu

    0
    A5VkZUnD771t.jpg

    22/02/2018 – Demond Mallet es retira. El base nord-americà ho ha anunciat aquesta setmana en un emotiu comunicat, posant punt i final a una carrera de 17 anys amb dues etapes a la Penya. 

    22/02/2018 – Demond Mallet es retira. El base nord-americà ho ha anunciat aquesta setmana en un emotiu comunicat, posant punt i final a una carrera de 17 anys en el bàsquet professional. Mallet, que aquest dijous ha fet 40 anys, va viure dues etapes com a jugador de la Penya. La temporada 2007/08 es va unir a la disciplina verd-i-negra, en l’etapa d’Aíto García Reneses a la banqueta. Va formar una línia exterior espectacular, amb Rudy Fernández, Ricky Rubio i Pau Ribas, i va ser un dels artífexs dels dos últims títols assolits pel Joventut, la Copa del Rei i la Copa ULEB del 2008, en un any inoblidable. La temporada següent, el base va ser el referent de l’equip en el seu retorn a l’Eurolliga, amb Sito Alonso a la banqueta.

    Després de dues temporades exitoses, Mallet va deixar Badalona per tornar-hi la temporada 2014/15, sota les ordres de Salva Maldonado. L’equip va arribar a les semifinals de la Copa del Rei i als quarts de final de la Lliga ACB. L’any següent va ser l’últim de la carrera del nord-americà a Badalona. El club li va fer un homenatge i va afegir la seva imatge al túnel de vestidors que dona accés a la pista central de l’Olímpic. Després, va fitxar pel Nancy de la lliga francesa, que ha estat el seu darrer equip.