Oriol Broggi i Marta i Lluís Marco porten al Zorrilla ‘L’orfe del clan dels Zaho’

  0
  66
  orfe.jpg

  30/01/2015 – Aquesta cap de setmana torna el teatre a Badalona de la mà de la Companyia La Perla 29 i en doble sessió. 

  Aquesta cap de setmana torna el teatre a Badalona de la mà de la Companyia La Perla 29 i en doble sessió. El Zorrilla serà escenari, aquest divendres i dissabte, de la reconeguda obra L’orfe del clan dels Zaho, amb Oriol Broggi a la direcció i un repertori de luxe entre els que destaquen els badalonins Lluís i Marta Marco.

   

  L’orfe del clan dels Zaho és una obra basada en un text clàssic del segle XIII, una història de venjances que porta als protagonistes per un món de tragèdia i èpica. Ens apropa a la vida d'un orfe que venjarà la mort de la seva família. És un text important, fort i valent, que obre les portes a la dramatúrgia xinesa, amb un regust de fons que evoca escenes de Shakespeare, Sòfocles, Brecht o Mouawad. Un cant trist però optimista que parla del sacrifici, del destí, de la venjança i de l'honor, i que compta amb l'excel·lent música i veu en directe de Joan Garriga, de La Troba Kung-Fú.

  L’obra, guanyadora de sis Premis Butaca, entre ells el de millor espectacle, es podrà veure aquest divendres i dissabte a partir de les 21 hores.