Óscar Amo lluitarà per l’or continental (52-61)

0
    26

23/07/2016 – El pivot del Divina Seguros Joventut es classifica amb la U20 per la final de l’Eurobasket de Finlàndia.

Igual que l’estiu passat, la Penya ha pogut col·locar un jugador format a les seves categories inferiors dins d’una final continental. Óscar Amo, interior verd-i-negre, s’ha classificat per jugar el partit per l’or de l’europeu d’Hèlsinki, després de superar Alemanya.

El combinat d’Orenga ja espera rival per disputar-se el títol (diumenge a les 20h). L’adversari de la U20 sortirà de l’enfrontament entre Turquia i Lituània. Per tal d’accedir a la final, la selecció espanyola hauria d’adaptar-se a un guió incòmode: un partit a pocs punts.

Alemanya causaria moltes dificultats a la U20 en el rebot ofensiu (21 en total i 5 al primer quart) i podria dominar els deu minuts inicials (18-15). Amb un parcial de 0 a 7, Espanya capgiraria la situació i agafaria el control del matx fins al descans gràcies a una darrera cistella de Ramon Vilà (28-39).

El guió de màxima igualtat es mantindria vigent fins al darrer tram del xoc (42-39), moment en el qual la qualitat de Francis Alonso donaria l’impuls definitiu al bloc d’Orenga. Un 2+1 del base andalús trencaria l’encontre a menys de dos minuts per la conclusió (47-57). El verd-i-negre Óscar Amo aportaria 3 rebots en els sis minuts que estaria sobre el parquet. Demà toca fer l’últim pas.