Pablo Casado visita un bloc de pisos de La Salut per insistir en el seu pla contra les ocupacions

  0

  Pablo Casado ha estat avui a Badalona, acompanyat per l’alcalde Xavier García Albiol i el dirigent del PP català, Alejandro Fernández, per a propulsar el seu pla ‘antiokupas‘ que va presentar en la mateixa ciutat al gener del 2019.

  Desenes de veïns, entre ells la exalcaldesa Dolors Sabater i el regidor de JxCat David Torrents, han protestat contra la visita del cap del PP en el barri de la Salut. La comitiva popular, rebuda a crits de “aquí està, la màfia del PP”, ha visitat un bloc de pisos en el qual, segons ha dit Casado, vivien persones “atemorides” per por que algú ocupés un dels pisos de la finca que estava buit, encara que avui dia ja està venut i amb nous inquilins.

  En una breu compareixença davant els mitjans de comunicació en la qual no ha acceptat preguntes, Casado ha insistit en el seu projecte de llei ‘antiokupas’ que contempla penes de fins a tres anys de presó -si s’ocupa amb ús de la violència o intimidació-, que aquests immobles no es puguin considerar “domicili” perquè els ocupants no es puguin empadronar, que es pugui produir un desallotjament exprés en un termini d’entre 12 i 24 hores i que les comunitats de propietaris puguin prendre mesures pel seu compte com tapiar la porta d’un habitatge buit en la finca. “Aquestes mesures no afecten els col·lectius vulnerables, als quals no poden pagar el lloguer del seu habitatge”, ha puntualitzat. “Igual que no es pot robar un cotxe o un supermercat no es pot ocupar un habitatge”, ha insistit.

  Albiol, per la seva part, ha defensat la seva obra de govern i ha assegurat que des que està al capdavant de l’alcaldia ha evitat un 40% de les ocupacions a Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí