S’obren les inscripcions als cursos de català del Centre de Normalització Lingüística de Badalona

  0
  38

  La inscripció general als cursos de català comença el 17 de setembre i, com a novetat, aquest setembre les inscripcions seran en línia, que permetran agilitar els tràmits i evitaran desplaçaments innecessaris. Aquest web és responsiu i, a més de fer les inscripcions, ja és actiu perquè qui no sàpiga quin curs ha de fer pugui sol·licitar cita prèvia per fer una prova de col·locació.

  El 5 d’octubre començaran els cursos al CNL de Badalona i Sant Adrià. Aquest trimestre l’oferta de cursos presencials inclou els cursos de nivell Bàsic i el curs oral “Ep! Escolta i parla”, mentre que l’oferta de cursos en línia ofereix els nivells Bàsic, Elemental, Intermedi, Suficiència i Superior (C2).

  Compromís social i gratuïtat d’alguns cursos

  Com a resposta a la crisi econòmica generada per la pandèmia, el Consorci ofereix els cursos de nivell Bàsic totalment gratuïts i abarateix la resta de matrícules. Aquesta diferència de les tarifes l’assumeix la Conselleria de Cultura per mitjà de la Direcció General de Política Lingüística.

  D’aquesta manera, el Consorci continua fent una aposta inqüestionable per l’acolliment lingüístic i reforça les facilitats per a l’aprenentatge a les persones amb més dificultats comunicatives en català.

  Ampliació de l’horari d’atenció al públic

  Des de l’1 de setembre estan obertes les dues oficines del CNL i l’atenció al públic es fa preferentment per via telemàtica. Cal demanar cita prèvia per telèfon o per correu electrònic per als tràmits presencials, així com per demanar atenció personalitzada.

  Badalona: 933 984 630 / [email protected]
  Av. d’Alfons XIII, 14-16, entl. 1a
  Del 17 al 25 de setembre: de 9 a 13.30 hores i de 15.30 a 19 h (divendres tarda tancat)

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí