Paco Redondo dirigirà una selecció espanyola amb els millor júniors

  0
  RedondoPacoCara.jpg

  27/12/2012
  El grup operación talento treballarà aquests dies a Guadalajara amb la selecció U18

  La Federació espanyola de bàsquet ja no només reconeix el talent dels jugadors de la Penya, sinó que també valora el dels entrenadors.
  Paco Redondo, campió d'Espanya cadet i subcampió aquest any amb el júnior, ha estat nomenat entrenador de la selecció junior Operación talento.

  Aquest combinat neix per poder seguir i treballar amb un ventall de jugadors encara més ampli que en un futur poden formar part de la selecció final U18 que jugarà els campionats més endavant.

  Tant la selecció U18 com la Operación talento s'han concentrat des d'avui mateix a Guadalajara o jjugaran un triangular amb un equip de la lliga EBA.

  Al grup que dirigirà Paco Redondo hi haurà el jugador del júnior del Joventut, David Iriarte, mentre que a la U18 hi haurà els verd-i-negres Sans, Abalde, Noguès i Bauzà.

  El tècnic verd-i-negre ha explicat que aquesta designació "és el premi a una gran temporada" i que espera "aprofitar l'experiència perquè dirigir la U18 és un luxe". Redondo també creu que això és "un reconeixement a la Penya "perquè "si no fos entrenador verd-i-negre, segur que no ho seria de la u18".