Pares, mares i nens ocupen el pati del Lola Anglada per celebrar i reivindicar

  0
  24
  lolaanglada.JPG

  15/03/2014 – Pares i mares han convocat avui una mobilització de caràcter lúdico-reivindicativa que consisteix en organitzar durant tot el matí diferents activitats, jocs, música i animació.

  Després de molt temps esperant, sembla que el viatge de l’escola Lola Anglada cap a les seves noves instal·lacions arriba al seu punt i final. Encara que els nens i nenes de parvulari van començar a utilitzar el seu edifici fa mesos, el pati continuava tancat, a falta d’alguns detalls i de la signatura de l’acta d’ocupació, que, inicialment, només s’allargarien uns dues setmanes. Pares i mares havien convocat, de cara a aquest proper dissabte, una mobilització de caràcter lúdico-reivindicativa que consistia en obrir pel seu compte el pati d’Infantil i ocupar-lo durant tot el matí amb diferents activitats, jocs, música i animació.

   

  La Generalitat, però, en va tenir constància i no va trigar en reaccionar. Des d’aquesta setmana, els més petits de l’escola ja disposen del seu espai per l’esbarjo a l’aire lliure. Malgrat aconseguir la fita, l’AMPA ha mantingut la convocatòria –dissabte a les 11h- i l’acte prendrà un caràcter de celebració, però sense deixar de banda el to reivindicatiu, sense oblidar que aquest procés ha estat molt llarg i batallat i buscant el manteniment de l’edifici vell per a fins educatius. “Ara que ningú vingui a penjar-se medalles”, avisen des de l’entitat de pares i mares.

   

  El trasllat de Primària, últim esglaó

   

  Fa unes setmanes, 1er i 2n van poder traslladar-se al nou edifici de Ca l’Arnús, encara que havien de seguir desplaçant-se a la vella escola per menjar amb la resta de cursos de Primària. Si tot avança segons el previst, 3r, 4rt, 5è i 6è es traslladaran també aquests dies, un cop firmat l’acta d’ocupació de tot l’edifici.